Σχετικά

Η Art In Wool είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία ανδρικής ένδυσης με έδρα την Πάτρα, που πάνω από 15 χρόνια δημιουργεί πλεκτά σημείο αναφοράς στο ανδρικό ντύσιμο. Απευθύνεται στο νέο, μοντέρνο και κλασσικό άνδρα που θέλει να αποπνέει έναν αέρα άνεσης, αυτοπεποίθησης και ελευθερίας. Τα πλεκτά Art In Wool διακρίνονται για τις κομψές, λιτές και άνετες γραμμές τους, ισορροπώντας ιδανικά ανάμεσα στη γοητεία του μοντέρνου και τη διαχρονικότητα του κλασσικού και έρχονται να υπογραμμίσουν και να αναδείξουν τη μοναδικότητα κάθε άντρα.

Με όραμα τη δημιουργία ανδρικής μόδας, συνώνυμης του σύγχρονου τρόπου ζωής του Έλληνα και γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής, η Art In Wool  συνεχώς δημιουργεί και αναδεικνύει το δυναμισμό και την προσωπικότητα του άνδρα.

Αναγνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι της εταιρείας αποτελούν τον κινητήριο μοχλό της συνεχούς αναπτυξιακής της πορείας, η εταιρεία Art In Wool  επιδιώκει την προσέλκυση ανθρώπων με επαγγελματισμό, εμπειρία, αφοσίωση και δημιουργικότητα με σκοπό την επίτευξη κλίματος γόνιμης συνεργασίας και τη παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης στον πελάτη.

Η ομάδα Art In Wool  μοιράζεται το πάθος για τη μόδα, τις αξίες και το όραμά της εταιρείας ενισχύοντας την ικανότητά της να ανταπεξέρχεται στις όποιες προκλήσεις της σημερινής εποχής στον αγορά ένδυσης.

Διαχρονικά η Art In Wool  παρακολουθεί και ικανοποιεί τις ανάγκες του Έλληνα άνδρα, τόσο μέσα από την εμπορική της πολιτική, όσο και τις στιλιστικές προτάσεις της, διατηρώντας πάντα την αξεπέραστη ποιότητα στις δημιουργίες της.

Η Art In Wool  διασφαλίζει την οργάνωση σε όλα τα στάδια της παραγωγικής της διαδικασίας από την επιλογή άριστων υλικών και φίνων νημάτων, το μοντέρνο και δυναμικό σχεδιασμό και την παραγωγή, μέχρι τη διάθεση των προϊόντων της μέσα από εκσυγχρονισμένα και λειτουργικά καταστήματα με φιλικό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Παράλληλα, η Art In Wool  εναρμονισμένη με την πολιτική εταιρικής ευθύνης με έμφαση στην ευαισθησία του περιβάλλοντος, προωθεί την ανακύκλωση υλικών σε όλα τα στάδια δραστηριότητάς της και χρησιμοποιεί οικολογικά υλικά παρέχοντας ως αποτέλεσμα την αδιαμφισβήτητη ποιότητα των ρούχων της.